Tuesday, June 25, 2013

Leerlingen van de plusgroep van de Parkschool in Lombok, Utrecht, houden een inzamelingsactie voor Little Sisters

UPDATE: Actie levert meer dan 400 euro op!!!! 
Dank jullie wel!!

Op 18 juli overhandigen de leerlingen een cheque voor Little Sisters. De cheque komt naar Thailand toe.  We zullen daar in een volgende post over schrijven. Op de Parkschool in Lombok, Utrecht, wordt hard gewerkt. 

De Parkschool is een Ondernemende innovatieve basisschool in Utrechtse wijk Lombok met oog voor talent. Op de school hebben ze een Plusgroep voor leerlingen die iets extra's kunnen doen. 

De leerlingen van de Plusgroep hebben een goed doel uitgekozen; Little Sisters. Samen met hun lerares Astrid Meyer worden werkstukken en presentaties gemaakt. Ze hebben zelfs zelf een facebookpagina gemaakt. Een sponsor, die ze zelfgevonden hebben, geeft geld voor de verzamelde 'likes', dus bezoek de pagina en laat 'likes' achter. Hoe meer 'likes' hoe meer geld!

Sena en Milla, twee van de leerlingen, hebben op 17 juni de actie bekend gemaakt tijdens de premiere van het Unicef kinderrechtenfilmfestival. Ze stonden op het podium van Buitenhof Pathe in Den Haag. Ze deden dit erg goed! 

Er is ook aandacht in de buurtpers voor de actie op Lombox.nl

Om geld in te zamelen maken de leerlingen zelf petjes, buttons en armbandjes die ze  gaan verkopen.
De Thaise vlag wordt op een donatiedoos gezet
armbandjes worden gemaakt
en er zijn al weer reacties op de Facebook pagina

De presentatie wordt voorbereid


en nog meer armbandjes

weer een donatiedoos voor Little Sisters klaar
Zij zijn er klaar voor en donderdag 27 juni organiseren ze een presentatie en inzamelingsactie op de Parkschool.

Eind juni wordt bekend hoeveel geld alle inspanningen van de leerlingen heeft opgeleverd. We hopen allemaal op een hoge opbrengst!

Wij zijn er nu al erg blij mee! Dank jullie wel leerlingen van de plusgroep van de Parkschool. Het ziet er geweldig uit!

Connie en Peter

No comments: