Wednesday, January 1, 2014

Donateurs bedankt!


Op deze eerste dag van 2014 willen we graag al onze donateurs bedanken!


Ondanks de economische omstandigheden in Nederland zijn er gelukkig nog steeds mensen die bereid zijn om meisjes hier in Thailand te helpen om elke dag naar school te gaan.

We dachten eerst dat het in 2013 niet zo goed zou gaan met donaties aan Little Sisters. Daarom waren we deze maand extra blij verrast met een aantal grote donaties. Naast de maanddonateurs die al jaren elke maand geld overmaken om een meisje te steunen ontvingen we deze maand meer donaties dan anders. Voor volgend jaar is er nu genoeg geld om een aantal meisjes zelfs naar het voortgezet onderwijs te laten gaan. En gelukkig ook geld om nieuwe meisjes te helpen.


We willen graag bedanken:

Onze maanddonateurs:
Dr. Ad Voeten steunt Buangern
Ellen en Hans van der Geld-Boltaringen steunen Som
Klaas Kouwenhoven steunt Djaam Ching
Marlot van der Geld steunt Porn
Milan, Wessel en Twan de Roode steunen Loe
Wil en Rob Hazewindus steunen Kanthiya, Tiphradaa, Sudapon, Nuankam, Muay en Ameesae

Daarnaast ontvingen we het afgelopen jaar donaties van:
De Plusklas van de Parkschool uit Utrecht die geld inzamelde voor Little Sisters. De actie van de Plusklas leidde ook tot donaties van: de Ouderraad Parkschool, Nefkens Utrecht en dhr. F. Braams, directeur Unicef Kinderrechten filmfestival.

Erica Risiglione, De Appelboom en De Toekomstbus. Erica maakt al jaren een deel van haar winst van de Appelboom over naar Little Sisters. Dit jaar heeft zij een workshop verzorgd: “4 uur lachen voor het goede doel” en de volledige opbrengst kwam naar Little Sisters!

Theo en Sonja van der Geld maken regelmatig geld over naar Little Sisters.

M.C. van Eik maakt jaarlijks een mooi bedrag over aan Little Sisters.

Kerstin Kruger, IOKAI Shiatsu praktijk. Kerstin maakt jaarlijks een mooi bedrag over aan Little Sisters.

Yvonne Blonk en Peter Thissen,  SiSu  Centrum Yoga, Mindfulness, Coaching en Massage. Het SiSucentrum staat een gedeelte van het cursusgeld af aan de Little Sisters.
Mevr. D. Skalli Houssaini maakte als huwelijkskado voor Yvonne en Peter geld over naar Little Sisters.

Andre en Ine de Knoop, Crane Control BV. Andre en Ine verrastte ons dit jaar met een grote donatie waarmee we een aantal meisjes kunnen helpen.

We wensen jullie allemaal een warm 2014,

Connie en Peter

No comments: