Friday, March 23, 2018

Nieuwsbrief Maart 2018

Het is Maart 2018, het eind van het schooljaar. Ook dit jaar zijn er weer Little Sisters die klaar zijn op San Ton Du school. 
Dit jaar vertrekken (van links naar rechts:) Prawina,Raviporn,Nor, Sopit en Supanit. Alle meisjes willen graag doorleren. We zijn erg blij dat Wil en Rob, die al jaren lang meerdere meisjes sponoren, ook de komende drie jaar steun geven aan Nor en Prawina. Zij gaan naar de middelbare school in Mae Ai. Raviporn en Supanit gaan naar de middelbare school in Thama Keng. Omdat de familie van Sopit naar Chiang Mai verhuist is het niet mogelijk om haar financieel te blijven steunen. 
Wij zijn heel erg blij dat deze meisjes door gaan leren en wensen hun heel veel plezier de komende jaren. 

Er was een heel leuk feest georganiseerd door de school voor de vertrekkende leerlingen. In totaal verlaten 16 meisje en jongens de school. Na een Boeddhistische ceremonie kregen de leerlingen hun certificaat. Daarna kregen zij van alle leraren en van ons alle beste wensen en bonden wij een bijbehorend wit draadje om hun pols. Het was erg emotioneel en er werd dan ook flink gehuild door de leerlingen en ook de leraren. 
Daarna was er een leuke foto presentatie van alle leerlingen met foto's van de afgelopen jaren. Toen was het tijd voor de kadootjes en bloemen. 

In het nieuwe schooljaar maken we weer kennis met 2 nieuwe meisjes. 

No comments: